Alan Rickman

Alan Rickman
List of movies starring Alan Rickman. Filmography ordered by movie release dates.
Âge71
Taille1.85 mètre
Naissance21.02.1946
Lieu de naissanceHammersmith, Royaume-Uni Royaume-Uni
Signe astrologiquePisces

Filmography

Acteur

Le Majordome (2013)
Ronald Reagan
Gambit, arnaque à l’anglaise (2012)
Lionel Shahbandar
Harry Potter et les reliques de la mort - 2ème partie (2011)
Professor Severus Snape
Alice au Pays des Merveilles (2010)
Blue Caterpillar, озвучка
Harry Potter et les reliques de la mort : 1ère partie (2010)
Professor Severus Snape
The Wildest Dream (2010)
Noel Odell, озвучка
Harry Potter et le prince de sang-mêlé (2009)
Professor Severus Snape
Bottle Shock (2008)
Steven Spurrier
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
Judge Turpin
Harry Potter et l'ordre du phénix (2007)
Severus Snape
Snow Cake (2006)
Alex
Nobel Son (2007)
Eli Michaelson
Le Parfum : Histoire d'un meurtrier (2006)
Richis
Harry Potter et la coupe de feu (2005)
Severus Snape
The Hitch Hikers Guide to the Galaxy (2005)
Marvin, озвучка
Harry Potter et le prisonnier d'Azkaban (2004)
Professor Severus Snape
La Creation de Dieu (2004)
Dr. Alfred Blalock
Love Actually (2003)
Harry
Harry Potter et la chambre des secrets (2002)
Severus Snape
Harry Potter à l'école des sorciers (2001)
Severus Snape
Hjælp! Jeg er en fisk (2000)
Joe, озвучка
Dogma (1999)
Metatron
Galaxy Quest (1999)
Alexander Dane
Dark Harbor (1998)
David Weinberg
Die Hard 3 : Une journée en enfer (1995)
Hans Gruber, хроника
Lumière et compagnie (1995)
Raison et sentiments (1995)
Colonel Brandon
Robin des bois, prince des voleurs (1991)
Sheriff George of Nottingham
Die Hard 1 : Piège de cristal (1988)
Hans Gruber
King of the Hill (1997)
King Philip, озвучка
Smiley's People (1982)
Mr. Brownlow
The Barchester Chronicles (1982)
Obadiah Slope
Bob Roberts (1992)
Lukas Hart III
Coup de peigne (2000)
Phil Allen
Judas Kiss (1998)
Detective David Friedman
Michael Collins (1996)
Eamon de Valera
An Awfully Big Adventure (1995)
P.L. O'Hara
Mesmer (1994)
Franz Anton Mesmer
Close My Eyes (1991)
Sinclair
Truly Madly Deeply (1990)
Jamie
Closet Land (1990)
Interrogator
Mr Quigley l'Australien (1990)
Elliott Marston
Calendrier meurtrier (1989)
Ed
Rasputin (1996)
Grigori Rasputin
The Boy in the Bubble (2011)
The Storyteller, озвучка
50 Greatest Harry Potter Moments (2011)
играет самого себя, в титрах не указан
Une Promesse (2013)
Karl Hoffmeister
CBGB (2013)
Hilly Kristal
Alice Through the Looking Glass (2016)
Blue Caterpillar, озвучка
The Song of Lunch (2010)
He
(2013)
играет самого себя
Movie Guide (2013)
играет самого себя, Ronald Reagan, хроника, хроника, хроника, хроника

Directeur

L'invitée de l'hiver (1997)
Les jardins du roi (2014)
Contacts
Filmsressemblant