Claude Pinoteau

Claude Pinoteau
List of movies starring Claude Pinoteau. Filmography ordered by movie release dates.
Âge92
Naissance25.05.1925
Lieu de naissanceBoulogne-Billancourt, France France
Signe astrologiqueGemini

Filmography

Directeur

L'étudiante (1988)
La Boum 2 (1982)
La Boum (1980)
L'homme en colère (1978)

Producteur

Ça n'arrive qu'aux autres (1971)
делегированный продюсер
La bicyclette bleue (2000)
ассоциированный продюсер

Auteur

Un homme qui me plaît (1969)

Acteur

Lola Montès (1955)
Conductor Claudio Pirotto, в титрах не указан
Contacts
Filmsressemblant