Дмитрий Рудовский

Дмитрий Рудовский
List of movies starring Дмитрий Рудовский. Filmography ordered by movie release dates.
Âge55
Naissance04.12.1962
Lieu de naissanceMoscow, Russie Russie
Signe astrologiqueSagittarius

Filmography

Producteur

Batalion (2015)
(2014)
(2013)
(2011)
(2011)
генеральный продюсер
(2010)
(2009)
(2008)
(2006)
Да и да (2014)
(2013)
(2013)
(2012)
(2015)
(2015)
(2014)
Савва. Сердце воина (2015)
иполнительный продюсер
(2015)
(2015)
(2016)
(2013)
(2015)
генеральный продюсер
(2007)
Contacts
Filmsressemblant