Дмитрий Шевченко

Дмитрий Шевченко
List of movies starring Дмитрий Шевченко. Filmography ordered by movie release dates.
Âge53
Taille1.76 mètre
FemmeМария Шалаева (divorce)
Naissance17.06.1964
Lieu de naissanceOdessa, Ukraine Ukraine
Signe astrologiqueGemini

Filmography

Acteur

Batalion (2015)
(2012)
«риелтор»
Shadowboxing 3: Last Round (2011)
Нечаев
(2007)
Нечаев
(2005)
Нечаев
(2004)
Дима
L'Échange (2000)
Russian Sergeant
(1992)
заключенный
(2007)
Максим Красин
(2005)
Семченко
(2003)
Карл Модестович
(2012)
Котиков
$(function (2012)
Павел
(2013)
Гуревич
(2014)
Андрей Васильевич Пряников
(2015)
Зимин, полковник КГБ
(2013)
Игорь Петрович Карташов, майор
(2011)
Леонид
(2012)
Макс Др
Барс и Лялька (2014)
(2003)
писатель Влад
(2006)
Никита
(2015)
Андрей Чернов
(2005)
Даневич
(2009)
Виктор Винеев
(2001)
(2013)
Петр Житов
(2007)
Сергей
(2007)
Питбуль
(2004)
Жерар Бронье
(2005)
(2005)
Демин
(1999)
(2014)
Виктор Николаевич Воронин, депутат
(2000)
доктор
(2001)
Артур
(1993)
(1999)
Артур
(2009)
Геннадий
$(function (2002)
Вадим
$(function (2002)
доцент Гирин
(1998)
Степан
Contacts
Filmsressemblant