George C. Scott

George C. Scott
List of movies starring George C. Scott. Filmography ordered by movie release dates.
Âge90
Taille1.83 mètre
Naissance18.10.1927
Lieu de naissanceUais, États-Unis États-Unis
Signe astrologiqueLibra

Filmography

Acteur

Religolo (2008)
Abraham, хроника, в титрах не указан
Douze hommes en colère (1997)
Juror #3
Titanic (1996)
Captain Edward J. Smith
Tyson (1995)
Cus D'Amato
Malice (1993)
Dr. Kessler
Bernard et Bianca au pays des kangourous (1990)
McLeach, озвучка
Firestarter (1984)
John Rainbird
L'Enfant du diable (1979)
John Russell
Hardcore (1978)
Jake VanDorn
Patton (1970)
General George S. Patton Jr.
Dr. Folamour (1964)
Gen. «Buck» Turgidson
Autopsie d'un meurtre (1959)
Asst. State Atty. Gen. Claude Dancer
Angus (1995)
Grandpa Ivan
L'exorciste, la suite (1990)
Kinderman
Le Dernier Clairon (1981)
General Harlan Bache
The Formula (1980)
Movie Movie (1978)
Gloves Malloy / Spats Baxter
Crossed Swords (1977)
Ruffler
L'île des adieux (1977)
Thomas Hudson
America at the Movies (1976)
Bert Gordon / Gen. George S. Patton, хроника
L'odyssée du Hindenburg (1975)
Bank Shot (1974)
Walter Upjohn Ballentine
Le Jour du dauphin (1973)
Oklahoma Crude (1973)
Mase
Les Flics ne dorment pas la nuit (1972)
Kilvinski
L'Hôpital (1971)
Dr. Herbert Bock
Le Rivage oublié (1971)
Justin Playfair
The Last Run (1971)
Harry Garmes
Jane Eyre (1970)
Edward Rochester
Petulia (1968)
Dr. Archie Bollen
The Flim-Flam Man (1967)
Mordecai
La Bible (1966)
Abraham
Not With My Wife, You Don't! (1966)
«Tank» Martin
(1965)
играет самого себя
La Rolls-Royce jaune (1964)
Paolo Maltese
Le dernier de la liste (1963)
Anthony Gethryn
(1962)
Arthur Lilly, хроника
L'arnaqueur (1961)
Bert Gordon
La Colline des potences (1959)
George Grubb
Mondo Hollywood (1967)
играет самого себя, хроника, в титрах не указан
Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters (2006)
Gen. George S. Patton Jr., хроника, в титрах не указан
The 72nd Annual Academy Awards (2000)
играет самого себя (Memorial Tribute), хроника
Gloria (1998)
Ruby

Directeur

The Savage Is Loose (1974)
Rage (1972)
Contacts
Filmsressemblant