James Caviezel

James Caviezel
List of movies starring James Caviezel. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Acteur

Évasion (2013)
Hobbes
La Lapidation de Soraya M. (2008)
Freidoune Sahebjam
Outlander : Le Dernier Viking (2008)
Kainan
Déjà vu (2006)
Carroll Oerstadt
Unknown (2005)
Jean Jacket
La Passion du Christ (2004)
Jesus
Highwaymen : la poursuite infernale (2003)
James «Rennie» Cray
Crimes & Pouvoir (2002)
Tom Kubik / Sgt. Ron Chapman
La Vengeance De Monte Cristo (2002)
Edmond Dantes
Un monde meilleur (2000)
Jerry
Fréquence interdite (2000)
John Sullivan
La Ligne rouge (1998)
Pvt. Witt
À armes égales (1997)
Slovnik
Rock (1996)
Rear F-18 Pilot
My Own Private Idaho (1991)
Airline Clerk
Person of Interest (2011)
John Reese
The Prisoner (2009)
6
Chevauchée avec le diable (1999)
Black John
Blue Chips (1994)
Basketball Player, в титрах не указан
Wyatt Earp (1994)
Warren Earp
Final Cut (2004)
Fletcher
Madison (2005)
Jim McCormick
Ed (1996)
Dizzy Anderson
I Am David (2003)
Johannes
Transit (2011)
Nate
When the game stands tall (2014)
Bob Ladouceur
Movie Guide (2013)
играет самого себя, Willard Hobbes, хроника, хроника, хроника, хроника
Bobby Jones - Naissance d'une légende (2004)
Bobby Jones
La Nuit Du Défi (1992)
Billy Hargrove
Long Weekend (2008)
Peter
Contacts
Filmsressemblant