Joe Dante

Joe Dante
List of movies starring Joe Dante. Filmography ordered by movie release dates.
Âge71
Naissance28.11.1946
Lieu de naissanceMorristown, États-Unis États-Unis
Signe astrologiqueSagittarius

Filmography

Directeur

Burying the Ex (2014)
The Hole (2009)
Les Looney Tunes passent à l'action (2003)
Small Soldiers (1998)
Gremlins 2, la nouvelle génération (1990)
Les banlieusards (1989)
Cheeseburger film sandwich (1987)
L'Aventure intérieure (1987)
Explorers (1985)
Gremlins (1984)
La quatrième dimension, le film (1983)
Hurlements (1980)
Le Lycée des cancres (1979)
Piranha 3D (1978)
Salem (2014)
Witches of East End (2013)
Crime Story (1982)
Panic sur Florida Beach (1993)
DC's Legends of Tomorrow (2016)
Haunted Lighthouse (2003)

Producteur

The Phantom (1996)
исполнительный продюсер
Jérémie (2002)
исполнительный продюсер (21 эпизод, 2002-2003)
(2011)
исполнительный продюсер
Dark (2015)
исполнительный продюсер

Acteur

Le Flic de Beverly Hills 3 (1994)
Jailer
Le Silence des jambons (1994)
Dying Man
L'embrouille est dans le sac (1991)
Face on the Cutting Room Floor
Cannonball! (1976)
Kid
Tales of Halloween (2015)
Prof. Milo Gottleib (segment 'Bad Seed')
She's Alive! Creating the Bride of Frankenstein (1999)
играет самого себя / Host
A Century of Black Cinemas (1994)
играет самого себя
La Nuit déchirée (1992)
Lab Assistant
The Magical World of Chuck Jones (1992)
играет самого себя
$(function (1985)
играет самого себя
$(function (2002)
играет самого себя, film director
The Butterfly Room (2012)
Cab Driver
A Time to Die (1982)
Bodyguard
American Grindhouse (2010)
играет самого себя - режиссер, Gremlins
Machete Maidens Unleashed! (2010)
играет самого себя
Le Monde de Corman : Exploits d’un rebelle hollywoodien (2011)
играет самого себя
The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)
играет самого себя

L'éditeur

Lâchez les bolides (1977)
Contacts
Filmsressemblant