John Colicos

John Colicos
List of movies starring John Colicos. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Acteur

Creepshow (1982)
Doctor (segment 'The Lonely Death of Jordy Verrill'), в титрах не указан
Le facteur sonne toujours deux fois (1981)
Nick Papadakis
L'Enfant du diable (1979)
Captain DeWitt
Anne des mille jours (1969)
Cromwell
The Last Don (1997)
Eli Marrion
Star Trek: Deep Space Nine (1993)
Kor
X-Men (1992)
Apocalypse, озвучка
Galactica (1978)
Baltar
No Contest (1995)
Senator Donald Wilson
(1988)
Anthony Podopolis
Phobia (1980)
Barnes
Drum (1976)
Bernard DeMarigny
La colère de dieu (1972)
Col. Santilla
(1971)
Dr. Mort Dellman
Le Cinquième Commando (1971)
MacKenzie
Les tambours de la guerre (1957)
Chino
Scorpio (1973)
McLeod
Une femme piégée (1987)
General Howard
Contacts
Filmsressemblant