John Hurt

John Hurt
List of movies starring John Hurt. Filmography ordered by movie release dates.
Âge77
Taille1.75 mètre
Naissance22.01.1940
Lieu de naissanceShirebrook, Royaume-Uni Royaume-Uni
Signe astrologiqueAquarius

Filmography

Acteur

Hercule (2014)
Lord Cotys
Snowpiercer : Le transperceneige (2013)
Gilliam
Charlie Countryman (2013)
рассказчик, озвучка
Docteur Who - Le jour du Docteur (2013)
The Doctor
Only Lovers Left Alive (2013)
Marlowe
Touristes (2012)
рассказчик - Blake's 'Jerusalem', озвучка, в титрах не указан
Jayne Mansfield's Car (2012)
Kingsley Bedford
Harry Potter et les reliques de la mort - 2ème partie (2011)
Ollivander
Melancholia (2011)
Dexter
Les Immortels (2011)
Old Man
La Taupe (2011)
Control
Harry Potter et les reliques de la mort : 1ère partie (2010)
Ollivander
Le voyage extraordinaire de Samy (2010)
Grandpa Sammy, озвучка
The Limits of Control (2008)
Man with Guitar
Hellboy II : Les Légions d'or maudites (2008)
Professor Broom
Outlander : Le Dernier Viking (2008)
Hrothgar
New York, je t'aime (2008)
Bellhop (segment 'Shekhar Kapur')
Indiana Jones et le royaume du crâne de cristal (2008)
Professor Oxley
Recount (2008)
Warren Christopher
Hellboy Animated : De sang et de fer (2007)
Professor Trevor «Broom» Bruttenholm, озвучка
V pour Vendetta (2006)
Adam Sutler
Le Parfum : Histoire d'un meurtrier (2006)
рассказчик, озвучка
The Proposition (2005)
Jellon Lamb
La Porte des secrets (2005)
Ben Devereaux
Vaillant : Pigeon de Combat ! (2005)
Felix, озвучка
Shooting Dogs (2005)
Christopher
Manderlay (2005)
рассказчик, озвучка
Hellboy (2004)
Trevor «Broom» Bruttenholm
Dogville (2003)
рассказчик, озвучка
Harry Potter à l'école des sorciers (2001)
Mr. Ollivander
Capitaine Corelli (2001)
Dr. Iannis
Contact (1997)
S.R. Hadden
Dead Man (1995)
John Scholfield
Rob Roy (1995)
Montrose
Poucelina (1994)
Mr. Mole, озвучка
Ralph Super King (1991)
Lord Percival Graves
La folle histoire de l'espace (1987)
John Hurt
1984 (1984)
Winston Smith
King Lear (1983)
The Fool
Elephant Man (1980)
John Merrick
Alien, le huitième passager (1979)
Kane
Midnight Express (1978)
Max
Le seigneur des anneaux (1978)
Aragorn, озвучка
The Hollow Crown: Henry V (2012)
The Chorus
Planète Dinosaures (2011)
играет самого себя - рассказчик
Merlin (2008)
The Dragon
Masters of Science Fiction (2007)
Samswope
Doctor Who (2005)
The Doctor
Taram et le chaudron magique (1985)
The Horned King, озвучка
Crimes à Oxford (2007)
Arthur Seldom
New Blood (2000)
Alan White
Les âmes perdues (2000)
Father Lareaux
Les Aventures de Tigrou (2000)
рассказчик, озвучка
Le château des singes (1999)
Sebastian, озвучка
If... Dog... Rabbit (1999)
Sean Cooper
You're Dead (1999)
Maitland
All the Little Animals (1998)
Mr. Summers
Night Train (1998)
Michael Poole
The Commissioner (1998)
James Morton
Bandyta (1997)
Babits
The Climb (1997)
Chuck Langer
Love and Death on Long Island (1997)
Giles De'Ath
Wild Bill (1995)
Charley Prince
(1995)
Jack Lee
(1995)
Marquis de Prey
Second Best (1994)
Uncle Turpin
Monolith (1993)
Villano
Even Cowgirls Get the Blues (1993)
The Countess
Kölcsönkapott idö (1992)
Sean
(1992)
Le Marquis
Lapse of Memory (1992)
Conrad Farmer
(1991)
Boorman's Alter Ego
The Field (1990)
Bird' O'Donnell
Romeo.Juliet (1990)
Mercutio, озвучка
Roger Corman's Frankenstein Unbound (1990)
Buchanan
Scandal (1989)
Stephen Ward
Windprints (1989)
Charles Rutherford
Little Sweetheart (1989)
Robert Burger
La nuit Bengali (1988)
Lucien Metz
Sur la route de Nairobi (1987)
Gilbert Colvile
Aria (1987)
The Actor (segment 'I pagliacci')
(1987)
рассказчик
(1987)
Bill
Vincent (1987)
озвучка
From the Hip (1987)
Douglas Benoit
Jake Speed (1986)
Sid
After Darkness (1985)
Peter Hunningford
The Hit (1984)
Braddock
Champions (1984)
Bob Champion
Success Is the Best Revenge (1984)
Dino Montecurva
Osterman Week-End (1983)
Lawrence Fassett
The Plague Dogs (1982)
Snitter, озвучка
Partners (1982)
Kerwin
La Nuit de l'évasion (1982)
Peter Strelzyk
La folle histoire du monde (1981)
Jesus - The Roman Empire
La Porte du Paradis (1980)
William C. Irvine
La Folle Escapade (1978)
Hazel, озвучка
Le cri du sorcier (1978)
Anthony Fielding
The Disappearance (1977)
Atkinson
$(function (1977)
Nash
La linea del fiume (1976)
Chandler
The Ghoul (1975)
Tom Rawlings
Little Malcolm and His Struggle Against the Eunuchs (1974)
Malcolm Scrawdyke
The Pied Piper (1972)
Franz
(1971)
Richard Forbush
In Search Of Gregory (1970)
Daniel
L'Etrangleur de Rillington Place (1970)
Timothy Evans
Sinful Davey (1969)
Davey Haggart
Before Winter Comes (1969)
Lieutenant Pilkington
The Sailor from Gibraltar (1967)
John
Un homme pour l'éternité (1966)
Rich
This Is My Street (1964)
Charlie
The Wild and the Willing (1962)
Phil Corbett
Miranda (2001)
Christian
Tabloid (2001)
Vince
Ultramarines : Warhammer 40 000 (2010)
Brother Carnak, озвучка
Labyrinth (2012)
Audric Baillard
The confession (2011)
Priest
The Five(ish) Doctors Reboot (2013)
The Doctor (archive sound), в титрах не указан
Planète des Hommes (2011)
рассказчик
(2013)
играет самого себя
The Orange British Academy Film Awards (2012)
играет самого себя
Le Gruffalo (2011)
Owl, озвучка
Planet Dinosaur: Ultimate Killers (2012)
играет самого себя - рассказчик, озвучка
Brighton Rock (2010)
Phil Corkery
Le Clan des rois (2004)
Harry, озвучка
The Last Panthers (2015)
Tom Kendle
Merlin: Secrets & Magic (2009)
играет самого себя
An Englishman in New York (2009)
Quentin Crisp
Hiroshima (2005)
рассказчик, озвучка
Lezione 21 (2008)
Mondrian Kilroy
44 Inch Chest (2009)
Old Man Peanut
Owning Mahowny (2002)
Crime et châtiment (2002)
Contacts
Filmsressemblant