Pierce Brosnan

Pierce Brosnan
List of movies starring Pierce Brosnan. Filmography ordered by movie release dates.
Âge64
Taille1.88 mètre
Naissance16.05.1953
Lieu de naissanceDrogheda, Irlande Irlande
Signe astrologiqueTaurus

Filmography

Acteur

The november man (2014)
Devereaux
Le dernier pub avant la fin du monde (2013)
Guy Shepherd
Den skaldede frisør (2012)
Philip
Mais Comment Font les Femmes ? (2011)
Jack Abelhammer
Bag of Bones (2011)
Mike Noonan
Percy Jackson : le voleur de foudre (2010)
Mr. Brunner / Chiron
Remember Me (2010)
Charles Hawkins
The Ghost Writer (2009)
Adam Lang
Océans (2009)
рассказчик, озвучка
Mamma Mia ! (2008)
Sam
Pour l'amour de Bennett (2008)
Allen Brewer
Seraphim Falls (2006)
Gideon
Le Chantage (2006)
Tom Ryan
Une affaire de coeur (2004)
Daniel Rafferty
Coup d'éclat (2004)
Max Burdett
Meurs un autre jour (2002)
Thomas Crown (1999)
Thomas Crown
Le Monde ne suffit pas (1999)
Demain ne meurt jamais (1997)
Le Pic de Dante (1997)
Harry Dalton
Robinson Crusoé (1997)
Robinson Crusoe
Mars Attacks ! (1996)
Professor Donald Kessler
GoldenEye (1995)
Rendez-vous avec le destin (1994)
Ken Allen
Madame Doubtfire (1993)
Stu
Le Cobaye (1992)
Dr. Lawrence Angelo
Duo d'Escrocs (2013)
Richard
La Planète bleue (2001)
играет самого себя - рассказчик (US version)
Excalibur, l'épée magique (1998)
King Arthur, озвучка
Remington Steele (1982)
Remington Steele
Hammer House of Horror (1980)
Last Victim
Le tailleur de Panama (2001)
Andrew «Andy» Osnard
Dolphins (2000)
рассказчик, озвучка
The Match (1999)
John MacGhee
Grey Owl, celui qui rêvait d'être indien (1998)
Archie Grey Owl
Leçons de Séduction (1996)
Alex
Explosion immédiate (1992)
Danny O'Neill
The Deceivers (1988)
William Savage
Nomads (1985)
Jean Charles Pommier
Le miroir se brisa (1980)
Actor playing 'Jamie', в титрах не указан
Racket (1979)
1st Irishman
Le Quatrième Protocole (1987)
Valeri Petrofsky / James Edward Ross
The Nephew (1998)
Joe Brady
Entangled (1993)
Garavan
Mister Johnson (1990)
Harry Rudbeck
Taffin (1988)
Taffin
The Carpathian Eagle (1980)
Resting Rough (1979)
играет самого себя
I Am Steve McQueen (2014)
играет самого себя
Everything or Nothing (2012)
играет самого себя
Survivor (2015)
Nash
Salvation Boulevard (2011)
Dan Day
Teach me love (2014)
Richard
A Long Way Down (2013)
Martin
Jane's Journey (2010)
играет самого себя
MSN Exclusives (2012)
играет самого себя (2013)
The Official Film of the 2006 FIFA World Cup (TM) (2006)
рассказчик, озвучка
Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters (2006)
играет самого себя
The 63rd Annual Golden Globe Awards (2006)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Motion Picture - Musical or Comedy
Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive (2006)
играет самого себя, хроника, в титрах не указан
La Planète bleue (2003)
рассказчик, озвучка
The 66th Annual Golden Globe Awards (2009)
играет самого себя - презентатор
The 77th Annual Academy Awards (2005)
играет самого себя - презентатор: Best Costume Design
The 76th Annual Academy Awards (2004)
играет самого себя - презентатор: Best Film Editing
The Matador : Même les tueurs ont besoin d'amis (2005)
Julian Noble
Married Life (2007)
Richard Langley
Death Train (1992)
Michael «Mike» Graham
The 62nd Annual Golden Globe Awards (2005)
играет самого себя - Co-Presenter: The Cecil B. DeMille Award for Robin Williams
The 61st Annual Golden Globe Awards (2004)
играет самого себя - презентатор: Best Foreign Language Film
The 68th Annual Academy Awards (1996)
играет самого себя - презентатор: Best Costume Design
Murder 101 (1991)
Charles Lattimore
Night Watch (1995)
Michael «Mike» Graham
No Escape (2015)
Evelyn (2002)

Characters

Contacts
Filmsressemblant