Ridley Scott

Ridley Scott
List of movies starring Ridley Scott. Filmography ordered by movie release dates.
Âge79
Taille1.74 mètre
Naissance30.11.1937
Lieu de naissanceSouth Shields, Royaume-Uni Royaume-Uni
Signe astrologiqueSagittarius

Filmography

Producteur

Avant d'aller dormir (2014)
исполнительный продюсер
Les Brasiers de la Colère (2013)
Killing Lincoln (2013)
исполнительный продюсер / продюсер
Stoker (2013)
Le Territoire des Loups (2011)
Life in a Day (2011)
исполнительный продюсер
L'Agence tous risques (2010)
исполнительный продюсер
Cracks (2009)
исполнительный продюсер
Tell Tale (2009)
Welcome to the Rileys (2009)
исполнительный продюсер
L'Assassinat de Jesse James par le lâche Robert Ford (2007)
Tristan & Yseult (2005)
исполнительный продюсер
In her shoes (2005)
Klondike (2014)
исполнительный продюсер (2 эпизода, 2014)
The Pillars of the Earth (2010)
исполнительный продюсер (8 эпизодов, 2010)
La Menace Andromède (2008)
исполнительный продюсер
The Company (2007)
исполнительный продюсер (6 эпизодов, 2007)
Les Prédateurs (1997)
исполнительный продюсер (4 эпизода, 1997-1999)
Explosion Imminente (2002)
исполнительный продюсер
Plus fort que le Diable (2002)
исполнительный продюсер
Otage (2002)
исполнительный продюсер
En toute complicité (2000)
Clay Pigeons (1998)
L'ombre d'un homme (1994)
Mon ami Dodger (1994)
исполнительный продюсер
Enfant 44 (2014)
Coma (2012)
исполнительный продюсер (1 эпизод, 2012)
Halo : Nightfall (2014)
исполнительный продюсер (1 эпизод, 2014)
Cyrus (2010)
исполнительный продюсер
Welcome to the Punch (2012)
исполнительный продюсер
Labyrinth (2012)
продюсер (2 эпизода, 2012)
Concussion (2015)
The East (2013)
Ghost Recon: Alpha (2012)
World Without End (2012)
продюсер (8 эпизодов, 2012)
Italy in a Day - Un giorno da italiani (2014)
исполнительный продюсер
Equals (2015)
исполнительный продюсер
Killing Kennedy (2013)
исполнительный продюсер
Nomads (2010)
исполнительный продюсер
Get Santa (2014)
исполнительный продюсер
Au cœur de la tempête (2009)
исполнительный продюсер
The Gathering Storm (2002)
исполнительный продюсер
Killing Jesus (2015)
исполнительный продюсер
Citizen Welles (1999)
исполнительный продюсер
The Man in the High Castle (2015)
исполнительный продюсер (11 эпизодов, 2015-2016)

Directeur

Exodus : Gods and Kings (2014)
Cartel (2013)
Prometheus (2012)
Robin des bois (2010)
Mensonges d'État (2008)
American Gangster (2007)
Une Grande année (2006)
Les enfants invisibles (2005)
Kingdom of Heaven (2005)
Les associés (2003)
La chute du Faucon noir (2001)
Hannibal (2001)
Gladiator (2000)
À armes égales (1997)
Lame De Fond (1996)
1492 : Christophe Colomb (1992)
Thelma & Louise (1991)
Traquée (1987)
Legend (1985)
Blade Runner (1982)
Alien, le huitième passager (1979)
Les Duellistes (1977)
Seul sur Mars (2015)
Black Rain (1989)
Boy and Bicycle (1965)
Alien: Covenant (2017)
The King of Ads (1993)

Acteur

One of the Missing (1969)
Unionist officer, в титрах не указан
The Real Robin Hood (2010)
играет самого себя
The Furious Gods: Making Prometheus (2012)
играет самого себя
73rd Golden Globe Awards (2016)
играет самого себя - номинант / Winner
Trespassing Bergman (2013)
играет самого себя - интервьюируемый
The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)
играет самого себя
Steve Jobs: The Man in the Machine (2015)
играет самого себя, хроника
The 58th Annual Golden Globe Awards (2001)
играет самого себя - номинант: Лучший режиссер
The 74th Annual Academy Awards (2002)
играет самого себя - номинант: Лучший режиссер
The 64th Annual Academy Awards (1992)
играет самого себя - Nominated: Best Director
The 73rd Annual Academy Awards (2001)
играет самого себя - номинант: Лучший режиссер
Contacts
Filmsressemblant