Виталий Коваленко

Виталий Коваленко
List of movies starring Виталий Коваленко. Filmography ordered by movie release dates.
Âge43
Naissance09.09.1974
Signe astrologiqueVirgo

Filmography

Acteur

Batalion (2015)
полковник Бороздин
(2012)
Денис Рыбаков
(2008)
(2007)
Сергей Курбатов
(2011)
(2005)
Наполеон Бонапарт
(2001)
химик
(2013)
Наполеон
(2012)
Глушко
(2013)
Борисыч
Тульский Токарев (2010)
Гороховский
(2011)
Владимир Марусов
(2010)
Ярослав Малич
(2014)
Командор
(2015)
Олег Скворцов
(2013)
Ярослав Витольдович Малич
(2005)
Николай Гумилев
(2012)
Ярослав Малич
(2003)
Борис
(2014)
Дамир Хусаинов
(2007)
Павел Смирнов
(2005)
Митрофан
(2009)
(2009)
Валерий Алексеевич Васильев, следователь КГБ
(2012)
Юра Гросс
(2008)
Андрей
Contacts
Filmsressemblant