Alfonso Cuarón

List of movies starring Alfonso Cuarón. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Directeur

Gravity (2013)
Paris, je t'aime (2006)
Les Fils de l'homme (2006)
Harry Potter et le prisonnier d'Azkaban (2004)
Et... ta mère aussi ! (2001)
De Grandes Espérances (1998)
A Little Princess (1995)
Believe (2014)
Sólo con tu pareja (1991)
$(function (1983)

Producteur

Biutiful (2009)
ассоциированный продюсер
Le labyrinthe de Pan (2006)
L'Assassinat de Richard Nixon (2004)
(1991)
сопродюсер
Aningaaq (2013)
исполнительный продюсер
Crónicas (2004)
Rudo et Cursi (2008)
Me la debes (2002)
исполнительный продюсер

Acteur

Quantum of Solace (2008)
дополнительные голоса, озвучка
Too Smooth (1998)
B.J. Copp Director
Journey to the Oscars (2014)
играет самого себя - победитель: Best Film Editing / Best Director and Nominee: Best Picture
The EE British Academy Film Awards (2014)
играет самого себя
71st Golden Globe Awards (2014)
играет самого себя - победитель

Auteur

Sistole Diastole (1997)

Opérateur

Andante spianato (1982)
(1981)
Contacts
Filmsressemblant