Edgar Ramirez

List of movies starring Edgar Ramirez. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Acteur

Délivre-nous du mal (2014)
Mendoza
Cartel (2013)
Priest
La Colère des Titans (2012)
Ares
Zero Dark Thirty (2012)
Larry from Ground Branch
Angles d'attaque (2008)
Javier
Che, 1ère partie : L'Argentin (2008)
Ciro Redondo García
La Vengeance dans la peau (2007)
Paz
Domino (2005)
Choco
Carlos (2010)
Ilich Ramírez Sánchez «Carlos»
La Fille du train (2016)
Dr. Kamal Abdic
Libertador (2013)
Simon Bolivar
7 Below (2012)
играет самого себя
TV Festival Du Cannes 2011 (2011)
играет самого себя
À coeur ouvert (2012)
Javier
The 68th Annual Golden Globe Awards (2011)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Mini-Series or a Motion Picture Made for Television
Point Break (2015)
Joy (2015)

Producteur

Desde allá (2015)
исполнительный продюсер (в титрах: Édgar Ramírez)
Contacts
Filmsressemblant