Eric Newman

List of movies starring Eric Newman. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Producteur

RoboCop (2014)
The Sacrament (2013)
исполнительный продюсер
L'Homme aux poings de fer (2012)
The Thing (2011)
Time Out (2011)
Le Dernier Exorcisme (2010)
Les Fils de l'homme (2006)
Horribilis (2006)
L'Armée des morts (2004)
Le club des empereurs (2002)
исполнительный продюсер
Hemlock Grove (2013)
исполнительный продюсер (33 эпизода, 2013-2015)
Le Mouton Noir (1996)
ассоциированный продюсер
Le Dernier Exorcisme : Part II (2013)
Un Éclair de génie (2008)
исполнительный продюсер
Narcos (2015)
исполнительный продюсер (20 эпизодов, 2015-2016)
Contacts
Filmsressemblant