Iain Smith

List of movies starring Iain Smith. Filmography ordered by movie release dates.
Âge69
Taille1.85 mètre
Naissance08.01.1949
Lieu de naissanceGlasgow, Royaume-Uni Royaume-Uni
Signe astrologiqueCapricorn

Filmography

Producteur

Mad Max: Fury Road (2015)
исполнительный продюсер
L'agence tous risques (2010)
Wanted : Choisis ton destin (2008)
The Fountain (2006)
Les Fils de l'homme (2006)
Alexandre (2004)
Retour à Cold Mountain (2003)
исполнительный продюсер
La Planète des singes (2001)
линейный продюсер: Лондон
Haute voltige (1999)
исполнительный продюсер
Le Cinquième Élément (1997)
сопродюсер
Sept ans au Tibet (1997)
1492 : Christophe Colomb (1992)
исполнительный продюсер
Mission (1986)
ассоциированный продюсер
La Déchirure (1984)
ассоциированный продюсер
Local Hero (1983)
ассоциированный продюсер
Mary Reilly (1996)
сопродюсер
La cité de la joie (1992)
сопродюсер
$(function (1990)
Hearts of Fire (1987)
сопродюсер
The Frog Prince (1986)
24: Live Another Day (2014)
продюсер (12 эпизодов, 2014)

Acteur

Spy game, jeu d'espions (2001)
Berlin: Ambassador Cathcart
Contacts
Filmsressemblant