Michael Klesic

List of movies starring Michael Klesic. Filmography ordered by movie release dates.
Âge43
Taille1.85 mètre
Naissance31.07.1975
Lieu de naissanceTarzan, États-Unis États-Unis
Signe astrologiqueLeo

Filmography

Acteur

Les Fils de l'homme (2006)
Rado
Clueless (1995)
Baggy Skater, в титрах не указан
Intelligence (2014)
Bearded Ukrainian
Marvel : Les Agents du S.H.I.E.L.D. (2013)
Kropsky
Ray Donovan (2013)
Rough Guy #2
Une Créature De Rêve (1994)
Buddy
Mes doubles, ma femme et moi (1996)
Carpenter, в титрах не указан
From Mexico With Love (2009)
The Accountant

Conception

The Dark Mist (1996)
Contacts
Filmsressemblant