Thomas Langmann

Thomas Langmann
List of movies starring Thomas Langmann. Filmography ordered by movie release dates.
Âge47
Naissance24.05.1971
Lieu de naissanceParis, France France
Signe astrologiqueGemini

Filmography

Producteur

Maniac (2012)
Le Magasin des Suicides (2012)
The Artist (2011)
Le Mac (2009)
L'Instinct de mort (2008)
L'ennemi public n°1 (2008)
Steak (2007)
Blueberry (2004)
Double zéro (2004)
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre (2001)
ассоциированный продюсер
Astérix & Obélix contre César (1999)
ассоциированный продюсер
Colt 45 (2014)
La Nouvelle Guerre des boutons (2011)
Mon père est femme de ménage (2011)
The Search (2014)
Nos jours heureux (2006)
сопродюсер
Les reines du ring (2013)
Un moment d'égarement (2015)

Acteur

Le Boulet (2002)
Le frère du Turc, в титрах не указан
Je vous aime (1980)
Thomas
Bille en tête (1989)
Virgile
The 84th Annual Academy Awards (2012)
играет самого себя - победитель: Best Picture
The 69th Annual Golden Globe Awards (2012)
играет самого себя - победитель: Best Motion Picture - Comedy or Musical
The 2012 Film Independent Spirit Awards (2012)
играет самого себя
Indigènes (2006)
Le journaliste

Directeur

Astérix aux jeux olympiques (2008)
Contacts
Filmsressemblant